perjantai 14. syyskuuta 2012

New start again ~

Heeij ~
Aloitan bloggaamisen taas kokonaan alusta. En ole postaillut oikoihin, koska mulla ei oo ollu minkäänlaista mielenkiintoa nukkeja kohtaan ja mun elämä on ollu täyttä kaaosta ja sekasortoa ja olen ollut aika kiireinen kavereiden ja koulujuttejen takia. Oon myös ollu melko masentunu, mutta nyt ajattelin ottaa itseäni niskasta kiinni, nuket ja valokuvaaminen ovatkin oikeastaan näin pitkästä aikaa aika piristävää ajanvietettä nwn.
Kuvailin tälläkertaa uusinta nukkeani Zatsukia :3 En ole käyttänyt kameraa kuukausiin ollenkaa joten tää kuvaaminen tuntuu nyt jotenkin vieraalta :D Noh, yrittäkää kumminkin nauttia kuvista.Voisitte muuten ehdotella mulle että millaisia shootteja haluaisitte että kuvaisin ja ketä nukkeja haluaisitte niissä esiintyvän. Mun pää on ihan tyhjä joten omia ideoita ei paljoakaan ole.

Uusille lukijoille tiedoksi, että omistan tällä hetkellä viisi pullip nukkea ja kirjoitan blogia siis nukkeharrastuksestani nwn. Nuket on malleiltaan Dal Phoebe (Nana), Dal Angry (Zatsuki), Pullip Lunatic Queen (Luna), Pullip Prupate (Najika) ja Isul Mao (Daichi). Minusta eli itse blogin kirjoittajasta saatte tietää jotain ajankanssa (;

Postailen varmaan taas uudestaan lähiaikoina, jos vain aikaa ja innostusta riittää ~


Vielä loppuun musiikkia piristykseksi :3 Näkemiin ~

9 kommenttia:

 1. Nhaaw ♥ Sinulla on suloinen tyttönen. Dal Angry on ihana malli. ^---^ Oijoi, omistat näköjään myös muita aivan ihania nukkeja. c :: ♥

  http://hikukin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. JAHUU ~~ Ihanaa että postaat taas c: <3
  Tatsiki on nätti tyttö, ootko leikannu sen tukkaa? :o Jos oot, hyvin sopii ~~

  Toivottavasti nuket alkaa innostaa taas enemmän ja saat taas intoa postata -^^- ~

  VastaaPoista
 3. Vihdoin postasit. Söpöjä kuvia. <3
  Toivoisin, että Kuvaat Nanaa. :3

  www.weheartpullips.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Raulaa!
  Lopultakin, tätä on odoteltu.
  Kuvat oli hyviä, vaikka joissain kohtaa vähän epätarkkoja.
  Lisäälisäälisää hetihetiheti

  VastaaPoista
 5. Söpöspöpö ja söpö ♥ Ihanaa <3

  :-)http://mydollsaremyheart.blogspot.fi:-)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia Zatsukista. nwn Toi musa oli ihan kiva. : D Mutta musta shootteja ois kiva saada ja jos mahollista ni keksisit vaikka jonkun draamatarinan. : ) Mutta ei se haittaa jos et keksi. : 3 Kuvat oli siis myös ihan hyvälaatusia. Pliiis, pian lisää.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille ;3 Ja Saccan, kyllä olen leikannu Zatsukin tukkaa ~

  VastaaPoista